maanantai 7. heinäkuuta 2014

Laatikko vol 4

Myyjän neuvosta ostin oikein talomaalia. Kun on kumminkin ympäri vuoden ulkona ja saattaa jokunen pisarakin osua. Tai siis ei, koska Gargamel ja Rauno rakensivat seesteisyydennurkan päädyn umpinaiseksi. Tai voihan sitä jäädä vahingossa ikkunat auki ja siten sade saattaa osua. Toivottavasti ei kuitenkaan.

Ensimmäisenä maalauspäivänä oli keli kohdillaan. +14 ja puolivarjoista. Sopis mulle.

Koska omaan vakaan maalauskäden (BUAHHAHHAA) en laittanut rajoihin maalarinteippiä. Ja turhaa se olisikin ollut, kun vaaleampi maali ensin.



Tässä kuvassa vaaleaa kolme kerrosta ja tummalla aloitettu. Esim kannen sisäpuolen listat.

Ja vielä tummalla aloittaessani en laittanut teippejä, koska käteni on niin vakaa. Jälleen kerran BUAHHAHHAHHAA KÖH KÖH TSIHII!!
Olis ehkä kuitenki pitäny laittaa. Eli lähikuvia ei tule ennen paikkamaalausta.

Joka pitää suorittaa myös, koska kolme päivää kuivuttuaan kansi oli ottanut vielä kiinni. Joten maalipinta kärsi hieman. Tarttee hakea vesiväripensseli, jotta täydellisyyden kaipuinen hermostoni pääsee lepäämään.



Tässä kahden maalikerroksen jälkeen. Ei näytä niin hyvältä. Ja kumma kyllä, tumma väri peitti piruukseen huonommin nuo tekstit ja kuvat, mitä oli ympäri laatikkoa.

Nyt laatikko saa kuivua vielä tovin. Ja se paikkamaalaus myös. Ehkäpä ne koristemaalaukset, ennen kuin lopullisesti esittelen hänet kunnolla.

Gargamelin mielestä lopputulos on 'todella kirkkaan liila'. Miten kukakin sen haluaa ottaa. Mä ainakin otin sen kehuna, vaikkei sitä ollutkaan. Mitäs anto mun päättää värit. Ihan taatusti tiesi mitä tulossa!

4 kommenttia:

  1. Komppaan miestäsi. Onhan se "todella kirkkaan liila"....hmm :)).

    VastaaPoista
  2. Juu ja ihan ihana. Mun mielest hyvä ja sopii mun silmään ku haarukka kinkkuun ;)

    VastaaPoista
  3. Sä et ole sanonut mitään!
    Vasta nyt tajusin katsoa lukulistaani kun älysin että teikäläinen on ollut kovin hiljaa ja huomasin että Blogger oli tiputtanut sut kokonaan listalta ja laittanut muutaman poistetun blogin tilalle!
    Syvimmät pahoitteluni tapauksen johdosta ja virhe on nyt korjattu.

    Laatikosta tulee komea jahka saat maalaukset valmiiksi koska sitten kun tuo tumma lila on...ööö..tasaisempi, niin se ei näytä enää niin "liilalta" vaan se saa mustemman sävyn eikä ole niin....hmmm..silmään tarttuva ;D
    Hyvä sinä!

    VastaaPoista
  4. Hyvä kun muistit välillä muakin ;)

    Aivan selkeästi huomaa sun asuneen naisen kanssa vuosia. On meinaan sen verran kiertoteitse ilmaistu et liian räikee liila. Mut mä annan sulle anteeks. Koska mitä siitä tulis jos kaikki tykkäis liilast? No maailma olis vähän täydellisempi paikka :D
    Kolmannen kerroksen jälkeen tummemmassa näkyy vieläkin epätasasuutta :( pazka maali.

    VastaaPoista