lauantai 10. toukokuuta 2014

Minä Hogatha

Vaikka olenkin jo tovin ollut mukana Langasta ties miksi - blogissa, on nyt ehkä aika hieman esitellä itseäni.

Ilmiinnyin armon vuonna 19xx Aliisan mummolle ja Raunolle. Hekla oli ollut jo tovin piireissä siihen mennessä kertomani ikä on siis kohtapuoliin 28 ja tästä tarinasta pidän kiinni. Turha kysyä Heklalta muuta!!

Ihmistaimia en ole tuottanut tälle pallolle. Minulle riittää Heklan jälkeläiset ja säännöllisesti leikin ilkeää äitipuolta Gargamelin rakkauren herelmälle.

Asun Taivaanäärelässä ihan omassa sienessä. Ja se on sisältä liila. Useimmiten olemme viikonloppuisin ja lomilla Gargamelin kanssa Merenäärelässä. Sielläkin sieni on liila sisältä. Vaikkei tuo G siitä niin välitäkkään. Mutta antaa minun liiloittaa makuni mukaan.

Merenäärelässä annan peukaloni myös vihertää. Tähän aikaan vuodesta suunnittelen istutuskarttoja sekä väsään uusia peltoa. Vain taivas on rajana.  Sekä niitä pönttöjä. Vielä on puita vapaana. Vaikka sitten kerrostalolle. Taas saa G huokailla kun väsään.

Suurin intohimoni on käsityöt. Pääasiassa kutominen (toisille neulonta) sekä hieman virkkaus. Muitakin lajeja silloin tällöin. Tällä hetkellä lankavarastoni on tiukan karsinnan ja käytön jälkeen inan alle 40 kiloa. EI SAA KERTOA GARGAMELILLE!!!!!! Joten vielä saisi vähentää.

Tässä pieni katsaus elämääni




Rakkain "tauluni"


Viime talvena Merenäärelän jäällä ollut "jäätipu"


Välillä elämä hiertää


Mutta aika usein on upeeta! 




1 kommentti:

  1. Jos jokin asia jäi ihmetyttämään, niin voit reippaasti kysyä sitä.

    VastaaPoista