keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Miesten lempivaatteet

Tähän tekstiin sain innoituksen huomattuani eilen Gargamelin mökkisortsien "auenneen" persiistä. Hassua kyllä sieltä ylhäältä, ei alhaalta niinkuin normaaleilla äijillä. Hmmm terävät pakarat?

Esimerkkeinä käytän exiä, nyksiä, sukulaisia ja sukuun naituja. Kenköön ottako pomeloa nenään. Tarinat ovat tosia.

Ekaksi nuo sortsit. Tämä on nyt meidän kymmenes kesä yhdessä. Ja nuo pökät muistan sieltä ensimmäisestä rakkauden täyttämästä suvesta. Väri on haalistunut vuosien saatossa. Lahkeita lyhennetty tarpeen vaatiessa. Kangas muuttunut ns kevyemmäksi. Eli päivä kuultaa ns läpi. Ei muuten oo helppoa parsia harsonohutta.
Pois ei voi heittää, kun niitten kanssa voi tehdä sitten jotain suttasta. Joo mä parsin.

Exän kalsarit. Malliin ja kokoon en puutu tässä. Ei se haittaa vaikka persiissä nyrkinmentävät (monikko) reiät. Pelaapahan tuuletus ja nää resorit on viäl ihan hyvät. Ja jos olinkin kehdannut laittaa niitä roskiin, ne rakkaat aivan taatusti pelastettiin sieltä. Myös sukat. Onneksi asuimme takallisessa kodissa. Muuten ne eivät olisi poistuneet ikinä vaatekaapista.

Raunon reiälliset sukat. Mikä kansallinen surupäivä saapuukaan, kun ämmät väkisin heittävät rikkinäisiä ja parsintakelvottomia takkaan. Ja siellä pitää siis olla tuli, koska se kyöni äijä hakee ne yön pimeinä tunteina muuten pois.
Jos ne villasukat tois parsittavaks kun eka pieni reikä ilmiintyy sinne pohjaan. Eikä vasta sitten kun puolet pohjasta hävinnyt ja loppu mysteerisesti hapertunutta.

Jonkun lempikengät. Tiettyyn pisteeseen ymmärrän jeesusteippikorjauksen (hopeinen ilmastointiteippi) mutta siinäkin on rajansa. Eikä se teippikään niin halpaa ole. Eli jos kenkien hinnasta ottaa puolet esim 30 kolikkoa. Niin jos sitä teippiä on mennyt 30 kolikon edestä, niin se on jo liikaa!
Eikä teippikorjauksen jälkeen enää käydä kaivamassa niitä tossuja roskapussista.

Loppuun tunnustus. Mun lempparikesäpöksyt. Ne on niin hyvät päällä. Ihanat helteellä ja muutenkin parhaat. Niitä on pariin otteeseen lahkeista lyhennetty, jotta saatiin paikka-ainesta sisäreisi paikkaukseen. En luovu ennen kuin varisee päältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti