perjantai 6. kesäkuuta 2014

Kesä ja karvojen trimmaaminen

Ensin tunnustan talvella laistavani useinkin säärikarvojen ajelun. Lämmittävätpähän edes vähän. Tai siis pitävät pitkikset irti ihosta, jolloin muodostuu lämmittävä ilmakerros. Näin ainakin väitän itselleni.

Mutta siis kun on kesä ja kuuma. Ihmiset vähentävät vaatetustaan. Ihan jees.

Näkyvissä on monenmuotoista kroppaa ja siihen en mitään sanokkaan. Vaan kun kyseessä hihaton paita tai ilman oleva mieshenkilö, jonka kainalorehut tursuavat välistä. Siis silloinkin kun käsi ns kiinni elikäs ei kainalo auki.
Se vaan joka kerta pistää silmään. Toki ymmärrän ns vanhempaa sukupolvea ja se ei niin haittaakkaan.

Mutta nämä salskeat nuoret urokset. Kyllä niitä vois sen vertaa trimmata ettei tuulessa lepata. Saavat miehet minun puolestani kyniä vaikka kaikki karvansa. Jokainen makunsa mukaan. Vaan ei se juoma/ruoka vaan kertakaikkiaan maistu, kun viereisen pöydän herran kainalokarvat hivelevät omaa pöytää.

Ugh!

4 kommenttia:

  1. Kyllä niitä venäläisiä karvareuhkia on naistenkin kainaloissa. Ite kyllä ajelen kesät talvet, vaikka olenkin tämmönen vilukissa ;).

    Nauratti ajatus naapuripöydän urosten hikisistä kainalokarvoista luikertelemassa juomalasiisi :D.

    VastaaPoista
  2. Juu oikei suhina kävi luikertelun lomassa.

    Juu onhan niitä naisillakin nähty. Nyt vaan sattus olemaan mies tällä kertaa.

    VastaaPoista
  3. Mulla on just ollut kauhea karvakriisi. Siis kun olin reissun päällä ja shaveri ei ollut mukana (unohtui vahingossa kotiin) ja en ole puoleentoista viikkoon ajellut kainaloita ja sääriä ja tietenkin tuli 27 astetta lämmintä kesken reissun. Kriisi, ahdistus jne! Nyt onneksi kotona ja pääsen iltasuihkuun sheiverin kanssa ja maailma pelastuu.

    VastaaPoista
  4. Argh!! Ihan kauhee tilanne. Niin pystyn ymmärtämään. Itselläni kun on myös vähän pakko-oireita karvoista.

    Ja tosiasiassa niihin kainalokarvoihinhan se hien haju ottaa kiinni. Ilman niitä tuoksunkin laventelilta ;)

    VastaaPoista