sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Mun uusi mökkikeittiö

Tämä postaus jo pari viikkoa myöhässä. Mutta olkaatten hyvä.

Ai vähänkö oon onnellinen!! Siis joo!! Koko viikonloppu meni mutta ei se haittaa. Lauantaina se alkoi. Ensin tyhjensin kaikki keittiön kaapit. Samalla sain tarkistettua kaikki päivämäärät. Se olis hyvä tehdä kerran vuodessa. Tämä ei kylläkään ole mikään ongelma  mökin kuiva-ainekaapissa. Enemmän kotona.
Noh enisei. Sitten leka heilui. No ei oikeesti. Ihan vaan ruuveja ja nauloja irrotettiin. Sitten vanhat 50-60-luvun kaapit ulos. Voi mikä herkkuhetki kun sai potkia kaappeja säpäleiks. Sielu lepäs.

Kaikki yläkaapit olivat jo koottuja. Eli niistä aloitettiin. Oikeasti kai ensin pitäisi asentaa alakaapit. Ei haitannut. Mä sain päättää (tiätysti) kaappien paikat. Ja mä sain kuivatuskaapinkin. Saan heittää kokkoon sen kamalan muovisen kuivatushässäkän. Jee!!

Leveyttä kaapistolle tuli 40 cm enemmän sekä korkeutta hyllyn verran lisää. Se on pienessä keittiössä paljon.

Levennys onnistui risan porinmatin ulkoistamisella. Se odottaa nyt pihalla inspistä.

Sen lisäksi sain vielä kaksi isoa hyllyä jääkaapin päälle. Näihin asensin heti mikron ja blenderin ja muuta korkeaa.

Rakentaminen lopetettiin lauantai iltana kymmenen jälkeen. Saunominen pikainen nukkuminen jota seurasi ajoissa herääminen sekä remontin jatkaminen. Seuraksi tuli taas Aliisan mummo ja Rauno. Noh eihän siinä malttanut hyökätä kasvihuoneen kimppuun kun oli keittiö vielä kesken.

Alakaapeista oli valmiina yksi 50 cm ja vetolaatikosto. Eli kaksi kaappia rakennettiin itse isommista levyistä. Yksi kaapinovi piti sahata pitemmästä. Vähän tuunausta niin hyvä tulee.

Uusi pöytälevy puuttuu, mutta senkin Gargamel on jo hankkinut. Ei kauheen huono ilmaseks keittiöks!!


2 kommenttia:

  1. Onnittelut!

    Kaiketi saadaan kuvaakin sitten kun olette saaneet keittiön valmiiksi?
    Hyvä keittiö on oikeasti iso asia ja vaikka en olekaan mikään taituri keittiöhommissa, niin olen todella happy siitä miten paljon tämän uuden kämpän keittiössä on tasopintaa. Käy näetsen se leipomisen treenaaminen paljon helpommin lisääntyneen laskutilan ansiosta.

    VastaaPoista
  2. Juuh keittiö on valmis valoja ja pistorasioita myöden. On uutta tasoa ja muuta herkkua.
    Vaan kun en saa laitettua kuvia. Tarttee pyytää Heklaa lisäämään niitä. Eli tulee kunhan saan toimitettua kuvia sinne suuntaan.
    Keittiössä kuuluu olla tasoa. Ilman sitä ei vaan tule toimeen.
    Eli nyt sä leivotkin sitten alvariinsa sun uudessa keittiössä eikös juu.

    VastaaPoista