lauantai 27. kesäkuuta 2015

Laiska, laiskempi, Hogatha

Ai hippasen jäytäis omatunto laiskottelusta. Onneks en ol sen mallinen laisinkaan. Jos olisin, ni nyt olis elo tuskaa.
Mut jos on vaan viikko kesälomaa, ni voin hyvin venytellä lonkkia ja muita niveliä. Säät ei oo
suosinu, joten en ol kertaaka palvonu aurinkoa. Mikä on sääli. Koska värikartaston mukaan tämän hetkinen värini ei vastaa pitkän aikavälin ennustuksia lainkaan. Pöh!

Ja juhannukseen asti ei pahemmin noita lepopäiviä näkynyt. Ei siis yhtään. Ainuttakaan. Ei.Joten en todellakaan aio kärvistellä vaan otan rennosti. Ja ensi viikolla saa taas lennellä paikasta toiseen. Nyt siis nautin. Vaikka en pystykkään tekemään sitä pekonilavalla tiristen. Onnea on suunnaton mielikuvitus.

Kerään myös voimia ensi viikon töihin ja huomista varten. Aliisan mummo ja Rauno tulee. Ja nyt todellakin jatketaan kasvihuonetta. Jollei, niin mä räjähdän! Jos äijät erehtyy puhumaankin tulevista puiden kaatamisista, tulevat he katumaan syvästi.

Ja Kierokin tulee sunnuntai-iltana lomailemaan.

Tästä on hyvä jatkaa pilvistä lauantaita. Rentouttavaa viikonloppua kaikille.

2 kommenttia:

  1. Lomalla eikä kesällä ole tarkoitus tehdä töitä. Laiskotella voi ja laiskottelisin minäkin mutta prepaid - kansan kirouksiin kuuluu se että kesällä töitä painetaan hullun lailla ja talvet puristellaan..... jotain mutta nauti sinä kesästä koska se näyttää jäävän tänä vuonna todella lyhyeksi.

    VastaaPoista
  2. Kyllä tässä on yritetty nautiskella. Perjantaina aurinko teki tepposet ja värisävy selässä hyppäsi monta astetta punaiselle. Jees. Rasvaa.

    VastaaPoista