tiistai 12. elokuuta 2014

Hiukset

Nuo päässämme majailevat rehut. Niihin menee rahaa ja hermot. Toiset osaavat niille tehdä vaikka mitä. Nättejä kampauksia ja välillä muodin mukaan takaa pörröjä.

Kaupoista ostetaan litkuja ja töhniä. Shampoo, hoitoaine, lakka, muotoiluvaahto, geeli, vaha, öljyhoito ja montaa muuta. Yritäppä löytää kaupasta ihan perus shamppoota. Ei ole valinnanvaraa ei.

Kampaajalla ja parturissa saa juosta tiuhaan tahtiin. Paitsi jos hyppää tästä oravanpyörästä pois. Käy ostamassa äijää varten hiustenleikkuuhässäkän ja muija kasvattaa pitkiä. Eli antaa olla vaan.

Itselläni on pitkät hiukset. Palmikkoa hienompaa ei synny. Ja hyvä hiuspäivä on, kun ne on puhtaat ja toisesta päästä päässä kiinni. Riittää mulle. Toisinaan, eli harvoin, pidän hiuksia auki. Se vaan ei ole mukavaa, kun suussa on 30 cm hiusta.

Hiustenlähtöä tapahtuu jatkuvasti. Toisinaan reilummin. Kuin karvanlähtö koirilla. Jos olisi lyhyemmät karvat, ei se olisi niin näkyvää. Pari harjanvetoa ja hirvittävä siili harjassa. Pestessä irtoaa tukoittain. Ei, en ole kaljuuntumassa. Niitä leijuu kaikkialla. Sängyssä, saunassa, matoilla, ihan joka paikoissa.

Gargamel kiteytti tämän hyvin. Minun hiuksiani ei ole kuussa eikä hermeettisessä tilassa. Eli hiukseni ovat valloittavat ;) Hyvää hiuspäivää kaikille!

4 kommenttia:

  1. Hyvää hiuspäivää sinullekin rakas Hogatha ja ole ylpeä pitkistä hiuksistasi!
    Onhan niissä varmaan oma hommansa ja täytyy tunnustaa että mä saan raivareita eukon hiuksista erityisesti kylppärissä koska arvaas kumpi meistä joutuu sitä lavuaarin hajulukkoa rassaamaan..

    VastaaPoista
  2. Ai samanlaisia raivareita kuin Gargamel tyhjentäessään saunan viemäriä? Luulisin sinun tarkoittavan samaa.

    Mutta vielä kutittavampaa on pesulla käydessä, kun irtohiuksia liimaantuu selkä ja muut paikat täyteen. Silloin leikitään irtokarvanmetsästystä. Kutittaa niin pirusti, eikä irtoo hyvin suihkussa. Eli mökin kauhapesten ei irtoo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samanlaisia raivareita sillä mikään ei ole niin turhauttavaa kun tasaisin väliajoin saa kiskoa sitä karvakasaa viemäristä ja me ollaan otettu muutaman kerran yhteen kun olen sanonut eukolle että painu pihalle harjaamaan sitä kuontaloas :D

      Poista
    2. Joo, kuullostaa tutulta. Mä en sais myöskään harjata mökil sisäl. Enkä sais tiputtaa karvoja päästäni muutenkaan. Ei se vaan käy.

      Mut ei se kyl oo koskaan yrittänykkään saada mua repimään viemäristä niitä kasoja ;) rutisee vaan.
      Miehen osa. Jos kerran toivoo mulla olevan pitkät hiukset niin kärsiköön.

      Poista