lauantai 2. toukokuuta 2015

Projekti etenee, vaikka vaputtaa

Tässä vapun tunnelmia Merenäärelästä. Pelipaikalle saavuttiin torstaina illalla, vaikka alkuperäissuunnitelmien mukaan piti ilmiintyä jo puolilta päivin.

Mutta parempi myöhään kun ei ollenkaan.



Kyllä. Aivan oikein. Lasissa lemppari kuoharia, liilat saappaat ja työhanskat. Näistä on munvappu tehty.

Melkein olen saanut projektin aikataulun kiinni. Enää n kuukauden jäljessä. Mutta eivätpähän ole kurkutkaan itäneet.

Koko rakennusalalta on nyt kaivetty nurmikko pois.


Tällä hetkellä ongelmana on tuo nurkassa oleva luumupuu. Eikä siinä mitään, mutta samassa rykelmässä on kahden jo kaadetun puun kannot. Eli tämän päivän ohjelmassa on kaivamista höystettynä kaivamisella. Jeee.

Sitä seuraa alueen tasoitus jota seuraa kankaan levitys jonka päälle soraa.

Tämän aion tehdä toisiks lemppareimmalla valkkarilla. Ja yksin, koska Gargamelille puhkesi sitten kevätflunssa. Voi kääk.

Eilen kävi Ursula koko nelijalkaisperheensä voimin. Kunnon vappulounaat mitä alustettiin teellä, simalla ja Aliisan mummon munkeilla. Auringossa terassilla istuen. Kyllä se taitaa olla kevät. Bongattiin kaksi västäräkkiäkin.

4 kommenttia:

  1. Kävin vakoilemassa sun piirustuksia ja hyvältähän nuo näytti. Kevät sen sijaan ei näytä sillä 20. päivään mennessä ei näille selkosille luvattu kuin kolme aurinkoista päivää - muuuten tulee vettä. Hemmetti sentään, tästä keväästä näyttäis tulevan viime kevään kylmempi toisinto.

    VastaaPoista
  2. Eiks ollu melkein ku ammattilaisen tekemät ;D
    Täällä on kevät hyvin käynnissä. Krookuksetkin lakastu jo pois. Vähän ollu vielä yöpakkasia, mutta päivisin jo mukavan lämmintä.

    VastaaPoista
  3. Rakastan noita kumppareita <3

    VastaaPoista
  4. Eikä ollu hinnalla pilattu. 19,95€ tai jotain sinne päin. Piti käydä ostamassa uudet, kun toisissa on karvavuori. Niin pikkasen lämpimät jo. Toki ne talvimallitkin on liilat. Vähän tummemmat vaan.

    VastaaPoista