torstai 2. marraskuuta 2017

Hammassärky

Kärsin tuossa muutaman päivän hammassärystä. Torstai aamuna pääsin ihanalle lääkärilleni joka hoiti homman pois suht nopeasti.  Aivan ihana ihminen. Kertakaikkiaan loistava!!!

Eli muutama yö tuli nukuttua vähemmän hyvin. Joten eilen töiden jälkeen oikaisin itseni sohvalle pikku päikkäreille. Heräsin sohvalta klo 3:48. Valot päällä, telkkari samoin.
Ei nukuta enää yhtään. Joten hyvä hetki kirjoittaa tänne.

Hammassärky on itse kokemistani säryistä pahin.  Sitä ei pysty sivuuttamaan mitenkään. Vaikka mitä yrittäisi. Se puskee läpi parhaimmista kivunsiirroistakin. En nyt sentään ole lyönyt itseäni vasaralla varpaaseen, vaikka mieli on tehnytkin. Lähellä on ollut.

Maailmassa ei ole montaa ihmistä kenelle soisin hammassäryn. Muutama toki löytyy tietysti.  Listan kärjessä on Gargamel, Hjullu, naapurin höyrypää ja pari muuta.  Mutta ei sen enempää kuitenkaan. Olenpas minä hyvä ihminen.

Huvittavaa tästä hammassärystä tekee se,  että mulla olis ollu aika kahden viikon päästä sovittuna.  Seuraan hampaan kanssa ilmeisesti eri kalenteria. Nii tietää taas mihin palkka menee.  Ei pääse tuhlaamaan. Onneksi ostin jo uudet talvikengät.

2 kommenttia:

  1. Kyllä! Mä olen kärsinyt nyt arviolta kuukauden verran välillä sietämättömän kovista hammassäryistä ja alkaa kyllä pikkuhiljaa pää leviämään. Eilen purskahdinkin itkuun kun olin jälleen kerran särkypäivystyksessä ja sanoivat etteivät voi tehdä mitään. Kirjoitin tästä enemmän blogiini. Nyt vain odotellaan ja toivotaan parasta.

    VastaaPoista
  2. Voi KÄÄK!!! Miten ihmeessä sä kestät....
    Nyt lähtee hiiiirrrrrvittävän suuri lasti sympatiaa ja voimaa kestää.
    Toivottavasti saat avun mahdollisimman pian!!!!!!!

    VastaaPoista