keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Lastentautia tyrkkää

Joulunpyhät mentiin särkylääkkeen voimin. Onnistuminen ei ollut välttämättä toivotun oloinen, mutta helpotti vähän. Korvasärky vaan vie nautinnon.

Siis eihän se joulua ja sen viettoa estänyt. Eikä varsinkaan syömistä. Voi mä niin kuorrutin itteni lanttulaatikolla. Ja kinkulla johon päälle sivellään Aliisan mummon sinappia. Sellaista joka on parasta kinkulle. Ehkä myös lihapullille.

Kovin yritin tsempata, mutta ei mennyt kaikille läpi. Glögistä huolimatta.
Kaikki olivat paikalle. Eivät välttämättä samaan aikaan, mutta saman katon alla jokainen söi jouluruokaa.

Nyt ollaan jo ensi vuoden kynnyksellä. Lääkekuuri on vielä kesken. Korvat on huuhdeltu. Särky on vähentynyt ja kuulo parantunut. Onneksi näin päin.

Huomenna lähdetään Merenäärelään juhlistamaan ja olemaan. Ruokkimaan lintuja sekä lämmittämään. Miinuksella olevasta mökistä on aina hyvä lähteä liikkeelle. Asenteesta ja pukeutumisesta lähdetään. Noo muutamat tunnit menee, että sisälämpö on plussalla. Mutta eihän nyt niin paljon pakkasta ole.
Tärkeintä on katsoa kuumasta saunasta vastarannan raketteja.

2 kommenttia:

  1. Hyvää alkavaa vuotta sullekin rakas Hoga ja toivotaan nyt ettei tauti saa susta yliotetta. Ois kurjaa aloittaa vuosi punkan pohjalla mutta toisaalta sitä on luvattu niin saatanallisia pakkasia ettei siinä mitään menetä vaikkei pihalle/liikkeelle pääsiskään.
    Niin ja riittäishän Gargamelillä töitä :D

    VastaaPoista
  2. Voiton puolella ollaan. Huomenna loppuu kuuri ja ei särje korvat. Kilttinä tyttönä syön kuurin kuitenkin loppuun.

    VastaaPoista